Hogyan lehetek gyorsan híres?
Találj-fel valamit :D jelentkez az x faktorba :D
de ha iylen kérdezel soha nem elszek híres reménytelen esett vagy
Szia!
Igaz ezt pár éve írtad ki de leírom a véleményem hátha tudok segíteni. :)
Először is Magyarországon szinte semmi esélyed nincs nézd meg a médiát, bekerülsz majd hamarosan kint is leszel,nincs sok esélyed az állandó figyelemre. Ha beszélsz angolul és tehetséged van a zenéhez plusz még táncolni is tudsz és ezzel akarsz foglalkozni, van támogatásod menj ki külföldre ehhez az itteni életedet fel kell adnod de ha elszánt vagy és hiszel magadban akkor a világ hamarosan fel figyel rád. Sok sikert! :D
Én úgy lettem híres, hogy nem is terveztem hogy egyszer az leszek.
Ez ezen a héten történt. Héfőn fel keltem és el mentem dolgozni, egyik pillanatról a másikra iszonyat rosszul lettem.
Szóltam az egyik kolléganőmnek hogy és egyből hívta a mentőket.
Be vittek, ki vizsgáltak, kaptam 2 fajta gyógyszert.
Szerdán el jutottam a házi orvosomhoz, aki ki írt erre a hónapra.
Hétfő óta mindenki kérdezgeti online és a testvérem keresztül (egy helyen dolgozunk, csak más részen) "hogy hogy vagyok?" "Hogy érzem magam?" "Mikor megyek ujra dolgozni?" "Jobbulást" stb..
Ez az én storym. Én így lettem híres, de ezt nem ajánlom senkinek (vagyis az én verziómat)
Mindenkinek tovàbbi szép napot, vagyis estét
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!