Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek gyorsan híres?

Hogyan lehetek gyorsan híres?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a csillogást és sztár akarok lenni. Azt akarom, hogy mindenki rám figyeljen és "istenítsenek". Ezt hogy lehet elérni?
2009. dec. 5. 21:59
1 2
 11/15 dorimiku válasza:
Szia!Én is szeretnék híres lenni ezért is tanulok gitároznbi és én már haladó vagyok benne te is tanulj valamilyen hangszeren!
2013. jún. 6. 19:22
 12/15 Adrienn12 válasza:
Sztár akarsz lenni mi? Akkor valamihez értened kell mint pl: tánc, vagy ének.. gyorsan pedig senki nem tud híres lenni. ez időbe telik.. amúgy meg szerintem nem a legjobb dolog, ha állandóan téged figyelnek, istenítenek, egy nyugodt perced sem lesz tőle..
2013. jún. 14. 12:30
 13/15 anonim válasza:

Találj-fel valamit :D jelentkez az x faktorba :D

de ha iylen kérdezel soha nem elszek híres reménytelen esett vagy

2013. okt. 24. 19:13
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Igaz ezt pár éve írtad ki de leírom a véleményem hátha tudok segíteni. :)

Először is Magyarországon szinte semmi esélyed nincs nézd meg a médiát, bekerülsz majd hamarosan kint is leszel,nincs sok esélyed az állandó figyelemre. Ha beszélsz angolul és tehetséged van a zenéhez plusz még táncolni is tudsz és ezzel akarsz foglalkozni, van támogatásod menj ki külföldre ehhez az itteni életedet fel kell adnod de ha elszánt vagy és hiszel magadban akkor a világ hamarosan fel figyel rád. Sok sikert! :D

2014. ápr. 23. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy lettem híres, hogy nem is terveztem hogy egyszer az leszek.

Ez ezen a héten történt. Héfőn fel keltem és el mentem dolgozni, egyik pillanatról a másikra iszonyat rosszul lettem.

Szóltam az egyik kolléganőmnek hogy és egyből hívta a mentőket.

Be vittek, ki vizsgáltak, kaptam 2 fajta gyógyszert.

Szerdán el jutottam a házi orvosomhoz, aki ki írt erre a hónapra.

Hétfő óta mindenki kérdezgeti online és a testvérem keresztül (egy helyen dolgozunk, csak más részen) "hogy hogy vagyok?" "Hogy érzem magam?" "Mikor megyek ujra dolgozni?" "Jobbulást" stb..

Ez az én storym. Én így lettem híres, de ezt nem ajánlom senkinek (vagyis az én verziómat)

Mindenkinek tovàbbi szép napot, vagyis estét

23l

márc. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!