Sok ásítás leginkább mozgáskor?
Figyelt kérdés
Egy ideje bármerre megyek (pl indulok boltba, ide-oda) eleinte mindig ásítok egy csomót, aztán egy x idő múlva elmúlik. Ilyen 5-10 ásításról beszélünk, viszonylag hamar egymás után. Ilyenkor általában bedugul az orrom is amitől valahogy mégtöbbet ásítok. Van, hogy sokszor nem sikerül eleinte, s akkor ilyen ásíthatnék érzésem van, ami addig megmarad amíg végül nem jön össze. Mennyire normális?
Véroxigénem 97-99% általában mindig, de van, hogy 96-97% de valahogy nem láttam összefüggést az ásítással. (csak azt, hogy olyankor mindig 99%, ha hirtelen sokat ásítok)
2023. jan. 22. 17:08
1/5 A kérdező kommentje:
ui: régebben is volt pl edzés közben hogy állandóan ásítgattam. De a mostani az teljesen random. Vannak napok amikor többször is, vannak amikor egyáltalán nem jelentkezik.
2023. jan. 22. 17:10
2/5 A kérdező kommentje:
ui2: Augusztusban voltam egy teljes körű ekg/szívultrahangon, teljesen rendben minden. 25f
2023. jan. 22. 17:18
3/5 A kérdező kommentje:
ui3: Szintén augusztusi vérkép teljesen tökéletes, sehol egy csillag.
2023. jan. 22. 17:23
4/5 anonim válasza:
Ennek valami pszichés alapja lehet. Akkor szokott általában fellépni, amikor sok inger terheli le az agyat és az inger feldolgozás gátolt, jellemzően a tanulási folyamat és a figyelem hullámzásában figyelhető meg.
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Az ásítás a hőháztartás problémájára utal leginkább, de persze lehet mentális oka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!