Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a baj? Az utóbbi...

Mi lehet a baj? Az utóbbi időben nagyon egyhangúnak, unalmasnak érzem az életem, nincs kedvem semmihez.

Figyelt kérdés
Utálom, hogy ilyen unalmas minden, de mégsem teszek semmit. Semmihez nincs kedvem, kínszenvedés felkelni is, nem akarok kimozdulni, de itthon lenni sem.

2023. jan. 22. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Jól ismert, gyakori, és klasszikus depresszió.
2023. jan. 22. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Velem is ez van, de évek óta. Mostanság már a kajafutárhoz sincs kedvem kimenni, szoktam neki mondani telefonban, hogy tegyed le az ajtó elé. És egyszercsak kimászok érte. Sötét szobában üldögélek naphosszat, van hogy fekszek. Barátaim nincsenek, nőm sosem volt, mert ronda is vagyok. Egy héten 2x megyek boltba, de hajnalba, nyitásra. Hát, 43 évesen ilyen életem van, majd meglátjuk meddig bírom még.
2023. jan. 22. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a baj?
2023. jan. 24. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!