Miert mutat ilyet a verogszigenszint?
Figyelt kérdés
Rarakom az ujjamra mutata egy par masodperc utan a verogszigen szintet.
98% ot mutat de utana elkezd lefele menni a szam. Ha ujra rarakom mrgint 98% utana kesobb elkezd lefele menni. Ez miert van?
2023. jan. 15. 14:15
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Azért, mert átlagot számol.
2/6 anonim válasza:
teljesen normális, nincs állandó érték, ingadozik. Stressz hatására például egész le tud menni, vagy attól is függ mennyire fázol stb. Akkor aggódj ha 94, de főleg 92 alatt van, tartósan.
3/6 A kérdező kommentje:
Hu hat en stresszelek ha ilyet mérnek rajtam meg ha vérnyomást. :(
Kicsit fázok is igen
2023. jan. 15. 14:28
4/6 anonim válasza:
Akkor idegeskedsz, olyankor megy lefelé, nekem is ilyen, amikor nyugodtabb vagyok- ez pár másodperc múlva is megtörténhet- akkor egyből jobb az érték. Összehúzódnak az erek idegesség, stressz és fázás esetén, azért mutat kevesebbet. Amúgy teljesen jó érték.
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam 2 szer kivizsgáláson korházban. ott egyszer 98% volt egyszer meg 100%. Olyan lehet hogy tényleg 100%?
26/F
2023. jan. 15. 16:11
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, bár nem gyakori. Mondjuk sok jelentősége nincs annak, hogy 100 vagy 98%.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!