Magas vérnyomás esetén miért csak felírnak gyógyszert rá, meg elmondják, hogy egészségesebben egyél, aztán kész? Nem az okot kéne megkeresni és megszüntetni?
De a különböző érfal tágító-lazító szerek, vagy vérhígítók szedése is pótcselekvés szerintem. Nyilván először érdemes levinni egy jobb, elfogadható szintre, de utána kéne megnézni, hogy egyáltalán miért emelkedett meg. És az okot megtalálva szépen visszavinni, úgy hogy elhagyható legyen a rá szedett akár 4-5 féle gyógyszer vagy táplálékkiegészító pl. fokhagyma vagy galagonya.
Ezt a második lépést nem láttam még orvostól a környezetemben.
A másodlagos magasvérnyomásnak egyéb tünetei is vannak, és ilyen esetben történni is szokott kivizsgálás.
Az elsődleges magasvérnyomás oka pedig a genetikai faktorokon túl az egészségtelen életmód (elhízás, mozgásszegény életmód, stressz), amit pedig hiába mondasz el a betegnek, szarik rá.
Kérdező, neked nem sok közöd van a biológiához. Ajánlom figyelmedbe, hogy beszélgess egy 7. osztályos gyerekkel, naprakészebb információi vannak mint neked, ebben biztos lehetsz.
30 évesen is lehetsz tüdőrákos úgy, hogy soha nem dohányoztál és a lehető legegészségesebb életmódot folytattad. Ezt hívják úgy, hogy genetika, és számodra lehet meglepő, nem tüdőrákkal születik egy csecsemő. Itt faktorok vannak. De nem magyarázom ezt egy olyannak, aki hülye a biológiához. Képtelen vagy elfogadni, hogy beteg vagy:) fordulj pszichológushoz.
12. Örülnék ha ilyen destruktív hozzászólással nem fertőznéd ezt a topicot.
Lehet más a véleményed valamiről de az alapvető tisztelet mindenkinek kijár.
Így sajnos ez értékelhetetlen válasz...
Írd meg kevésbé leértékelő módon, talán akkor az egodnak is értékesebb lesz.
Megírtam. Amire fellengzősen válaszoltál. Azt kapod amit adsz, ez ilyen egyszerű :)
Egyébként a válaszomat ettől még komolyan írtam, borzasztóan alacsonyak a biológiai ismereteid, mint írtam, egy 7. osztályos gyerek biztosan tudna neked segíteni.
A pszichológust is komolyan írtam, képtelen vagy elfogadni hogy krónikus hypertóniád van. Ez van. A te érdekedben hamar keresd fel, mert vannak bajok a toronyban.
14. Azt viszont megfigyeltem aki látatlanban mindenkit elküld pszichológushoz, általában neki van rá szüksége.
Te általában hozzászövöd amit belegondolsz egy kérdésbe azon kívül amit a kérdező kérdezett?
Ez is elég elmebeli gubancokra enged következtetni.
Összességében ez a leértékelő magatartás és minél inkább kibontakozik a stílusod arra enged következtetni hogy semmi keresnivalód közösségben, valószínű csendben mérgezed a csoportokat belülről bomlasztod, mint ahogy itt is próbálod leértékelni a kérdést a választ a véleményeket.
Az ilyen emberektől mentsen meg a jó Úristen mindenkit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!