Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Öklendezek az izgulástól/félel...

Öklendezek az izgulástól/félelemtől vezetés közben. Ez ellen mit tudok csinálni? Van itt olyan aki ugyanezt átélte? Ha igen, neki mi segített?

Figyelt kérdés

Annyira izgulok, vagy félek vezetés közben, hogy öklendezek, és attól félek, hogy befogok hányni. Én magam sem tudom pontosan, hogy miért félek/izgulok. De ha egy tippet kéne mondanom, akkor szerintem azért, mert próbálok mindenkinek megfelelni. Pl. kereszteződésnél nekem kell megadnom az elsőbbséget, és kellemetlennek érzem, hogy "befurakodok" az autóval meg ilyenek. Illetve olyan is volt már, hogy azon paráztam, hogy hol áljak meg ha hányok meg ilyenek. Ezzel mit tudnék kezdeni?

18/F

2022. dec. 7. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen, add vissza a jogosítványodat, és amíg nem kapsz megfelelő szakvéleményt pszichiátertől NE ülj autóba.

Exem ismerőse is így ölt meg egy vétlen motorost - kezeletelen szorongás (tudott róla, épp, mint te), ami teljesen váratlanul pánikrhamba fordult.

A motoros meg sajnos "útban volt".

A pszichés állapotára való tekintettel sajnos csak felfüggesztettet kapott, hiába harcolt a vétlen ember családja a letöltendőért.

2022. dec. 8. 10:20
 12/12 anonim válasza:
Szerintem csak szimplan tegyél be par szemetes zsákot a kocsiba es ha hanynod kell tedd meg aztan ha találsz egy szemetest dobd ki. Teljesen értelmetlen azon szorongani hogy mi lesz ha itt vagy ott hanyingered lesz vagy barmi. Bárkivel előfordul. Egyebkent en is hasonlo cipőben jarok neha ramjon ilyen rosszullét es szorongok. Csak nekem a munkám is vezetéssel kapcsolatos es muszaj vagyok napi 100-200km menni. A lenyeg hogy ne foglalkozz másokkal es ha tenyleg nagy gaz van akkor állj félre ha nagyon rosszul vagy akkor szinte bárhol meg tudsz allni es ha valakinek nem tetszik az meg bekaphatja.
jún. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!