Volt már valaha a pulzusotok 40-alatt (ébren ) ?
Figyelt kérdés
Nem sportolóknak szól a kérdés , éreztetek szédülést vagy bármi panaszt ? Írjatok kort is , és betegséget is ha azért volt , valamint hogy mennyi volt ébren a legalacsonyabb érték#40 alatti pulzus #Alacsony pulzus tünetek
2022. nov. 22. 03:15
2/16 anonim válasza:
Miért kezdted el mérni?
A szédülés miatt? Vérnyomásod milyen????
3/16 Metionin válasza:
Én sportolok keményen de 40 alatt csak baleset után volt, a mentőben mértek azt hiszem 36-37 körül (ébren).
4/16 anonim válasza:
Nekem mért 40 alatt óra, de mérési hiba volt. Viszont alacsony a nyugalmi pulzusom, pedig nem komolyabban sportolok (csak szeretnék..)
5/16 anonim válasza:
25 évesen, akkoriban sokat kerékpároztam hobbiszinten, akkor reggelenként 39-40 szokott lenni.
7/16 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy a 36 már halálközeli.
8/16 anonim válasza:
7.
Rosszul rémlik, profi kerékpárosoknak és Forma-1 es versenyzőknek 35 alatti a nyugalmija.
Pl [link]
9/16 anonim válasza:
8....nem sportolóknak szól a kérdés. Hétköznapi emberre gondoltam. Amúgy köszi az infot!
10/16 anonim válasza:
8 Az általad hivatkozott cikkben is 60-100-at írnak normál esetben. Na, ha az az átlag 80 leesik 36-ra, az ritka csúnya érzés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!