A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
2/12 anonim válasza:
Előfordult. De csak, ha nagyon kellett és sok idő volt a napból hátra. Utolsó óra előtt nem mentem már el kakálni, utána talán, ha láttam az órán, hogy úgyis lekésném a buszt, nincs mit veszteni
3/12 anonim válasza:
Gimiben én gyakran elmentem igen. Sokszor mentem suli után edzésre (röplabda) és kellemesebb volt úgy mozogni, hogy nem éreztem azt 5 percenként edzés közben, hogy kakilnom kéne.
4/12 anonim válasza:
Igen, én nem szoktam tartogatni, ha kell, kinyomom.
6/12 anonim válasza:
Igen, rendszeresen szoktam. Arra való a wc. Aki meg nem meri használni, annak baj van a fejében.
8/12 anonim válasza:
#7.
Én egy 17 éves lány vagyok, te pedig egy nem normálisan gondolkodó személy vagy.
9/12 anonim válasza:
17/L helyett valójában 50/F vagy.
10/12 anonim válasza:
#9.
Nézd meg a szavazást. A lányok döntő többsége használja a wc-t az iskolában. Szerintem te egy 12/F lehetsz, akinek még a leckéje sincs kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!