Lehetek még valaha józan?
Az a baj, hogy az elmúlt 8 évemben max. 1 hónapot voltam teljesen józan. 15 évesen elkezdtem dohányozni és inni elég keményen, ez tartott kb. 4 évig, majd áttértem a fűre, ez már 4 éve tart. A legnagyobb probléma, hogy elég sikeres vagyok még így is, így nem látom értelmét az abbahagyásnak.
Bármiféle kábítószer nélkül teljesen elviselhetetlen vagyok, ilyen voltam azelőtt is, mikor nem használtam a szereket. Ha teljesen józan az eszem, bárkit hátbaszúrok egy késsel, lopok, csalok, egyedül a fű az, ami picit lenyugtat. Itt viszont féltem a kognitív funkcióimat, valószínűleg romlani fognak.
Nem szeretnék megbántani több embert, sem átverni, sem ellopni mások ötleteit, majd abból pénzt csinálni. Ettől függetlenül elbutulni sem szeretnék a fűtől. Mit csináljak?
2
Haha, bocs, helytelenül fogalmaztam. Nem késsel szúrom hátba, hanem átverem, érted.. :D
5
De, ezek a saját tetteim, én vagyok egy bunkó fasz, nem az egyik felem. A kábszerek ezt csak elnyomják és kedvesebb vagyok az emberekkel, nem balhézok, nem kötök senkibe.
8
15 éves korom előtt is ilyen voltam, sok probléma volt velem. Ha csak a függőség miatt lennék ilyen, akkor tudnám, hogy mit kellene tennem. De sajnos nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!