Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 32 deka étel sok ebédre?

32 deka étel sok ebédre?

Figyelt kérdés

Ez csak a szilárd étel, a levest nem számoltam (az 3-4 dl szokott lenni pluszban.)

Nem gyorsfagyasztott, hanem házikoszt, pl tarhonya, rántott hús rizzsel, tortilla, fasírt főzelékkel, stb.

2022. nov. 18. 13:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert nem vagy hozzászokva.

Én sem bírtam enni reggeli után ebédet, de nekem nem volt opció az étkezések kihagyása.

Hozzá kell szoktatnod magad. Én most pl. nyolc után reggelizek, és még egy könnyű tízórai is belefér az ebéd előtt. Kétéve még el sem tudtam volna képzelni, de hozzászoktam.

Sokkal jobb a közérzetem, a súlyom is rendben van, nincsenek emésztési panaszaim, meg a vércukrom is ok.

2022. nov. 20. 09:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Na megpróbáltam napi 3 étkezést egyelőre, hányás lett a vége. Reggel ettem 2 mandarint, ebédre egy tányér húslevest, egy darab tyúk alsó combot, egy kis tarhonyával. 4 órakor megint ettem tarhonyát, majd egy óra rosszulét után mentem is hányni. Vacsora amúgy 2 db tojás egy szelet kenyérrel lett volna, de nem tudtam volna magamba erőltetni hányás nélkül sem. Tehát tegnapi étel ami bent maradt, az a mandarin, az a leves volt meg az az egy comb, tarhonya, ja és egy kávé.
2022. nov. 21. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!