Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Melatoninhiany miert alakul ki?

Melatoninhiany miert alakul ki?

Figyelt kérdés

En 54 vagyok a ferjem 55,en rosszul alszok az utobbi evekben.A ferjem barhol,barmikor,barmennyit kepes aludni.

Mind a ketten ejszakazunk is.

Ezt csak azert irom,hogy hasonlo koruak vagyunk,es mindkettonknek felborulhatott az alvasciklus stb.

2022. nov. 15. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Van melatonin tablette és segít aludni én is azt szedek pedig fele annyi idős vagyok.
2022. nov. 15. 07:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen tudom,elkezdtem szedni.

De miert alakul ki egyes embereknel,erre vagyok kivancsi .

2022. nov. 15. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy eleget sötétben. Teljes koromsötétben kell aludni, akkor termelődik elég melatonin.
2022. nov. 17. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pubertástól idős korig egyre jobban meszesedik a tobozmirigy. Ez a meszesegdés gátolja a termelést. Sajnos nem lehet kezelni, pótolni kell a melatonint. Rossmann és DM tele van velük, kapható spray és tabletta formájában is. Nem drágák.
2022. nov. 17. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Illetve lemaradt hogy változó korban a hormon háztartás is felboríthatja.
2022. nov. 17. 23:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2022. nov. 18. 04:58
 7/7 H8907 válasza:
Bennem az merült fel, hogy ha kívülről viszem be étrendkiegészítőként, akkor lehet természetesen nem termelődik annyi. Vagy csak pótolja a természetesen termelődött mennyiséget? Jó lenne, ha valaki hozzáértő válaszolna.
2023. ápr. 11. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!