A gyenge idegrendszerrel lehet kezdeni valamit?
Alacsony a terhelhetőségem, hamar kifáradok, kimerülök és ez az arcomon is durván látszik.
A szívem dobogását is érzem olyankor.
Stresszes is vagyok és ideges.
Szedek multivitamint, edzem, kivizsgáltattam magam.
Eddig semmi sem működött hosszabb távon.
1
Idegesnek érzem magam, mintha citeráznának az idegeimmel. Stresszes helyzetben meg tüneteim vannak, kimerülök, ver a szívem és lenullázódik az energiám.
De simán akkor is kifáradok ha kimegyek 2-3 órára a városba nézelődni, ide-oda menni.
gyenge idegrendszer nem a fáradtságon, és terhelhetőség rovása az mind keringési gyengeség .
Elfáradsz és gyenge vagy lehet rossz emésztés miatt is ilyen a sok étolajos, felvágott, sajtos , colás , energiaitalos , ételek ,italok miatt . Mikor ezeket kivezettem az életemből 6-hónap múlva vaságyat ősszehajtottam volna.
A kérdés az, van-e ehhez párosuló pszichés probléma.
Mi a helyzet a családi háttérrel? Mi a helyzet az iskola-/munkatársakkal? Mi a helyzet a baráti, kortársi kapcsolatokkal? Pasik/csajok?
Ha elv ennyire gyenge az idegrendszer, akkor gondolom, annak kell, hogy nyoma legyen.
Szia! Én most ide megyek, hasonló problémák miatt.
Pörgess lejjebb, ott vannak a tünetek felsorolva.
Engem is szintén kiüt ha bemegyek a városba bóklászni kicsit :DD
26N
5
Voltam pszichológusnál is, semmi pszichés eredetűt nem állapított meg. Max szorongásom van.
8
Mi lehet az oka a szorongásnak? Szerintem maga az élet. Az tud szorongást okozni. Nem pökhendiségből mondom, hiszen ez szerintem így van.
Mennyi idős vagy? Suli/munkahely?
Pasik/csajok? Barátok, családi háttér, ambíciók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!