Lehet a vegetativ idegrendszer okozza?
Figyelt kérdés
Neha erzek a szivemnel ilyen beutest vagy le sem tudom irni mi az, mert mintha a hasamba is lenne ez, olyan mint az extrasystole lehet az lehet nem mar en se tudom, mert regota igy van es ez miatt szorongtam is szorongok is hogy a szivem nehogy megalljon meg ilyesmi, es sokszor voltam doktornal azt mondtak semmi baja a szivemnek , mindenhol ezt mondtak tobb helyen is voltam sok ekgt csinaltak de sehol semmi, egy orvos mondta hogy a vegetativ idegrendszer okozza vagy a bolygoideg vagy mar nem tudom, mert nagyon reg volt es nem emlekszem, de lehetseges nincs a szivemnek semmi baja hanem ez okozza mert baj van az idegrendszeremmel kicsit?2022. jan. 13. 04:08
1/7 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz , sajnos nekem is rengeteg problémát okoz , pl nagyon alacsony pulzus , légzési aritmia , extra ütések , stb - bele vagyok rokkanva ebbe az egész szarba
2/7 A kérdező kommentje:
Pont így van nekem is, de ezeket ez okozza?
2022. jan. 13. 10:52
4/7 A kérdező kommentje:
A pulzusom jó
2022. jan. 13. 13:02
5/7 A kérdező kommentje:
De amiket leírtál a többit, pont nekem is így vannak
2022. jan. 13. 13:02
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, a COVID fertőzésem óta meg még jobban. Sőt valamikor megfulladás érzésem van, minden jó, EKG-m is.
7/7 anonim válasza:
6-os neked is nagyon alacsony pulzus ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!