Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Covid után 6 héttel normális...

Covid után 6 héttel normális még a gyengélkedés, rossz közérzet, néha hőemelkedés?

Figyelt kérdés

Tudom, orvost kell megkérdezni. Ő elég furcsa, nagyon nehéz elérni, túlterhelt, és mindenről beszél, csak arról nem amiket kérdezek.

Szóval közepes módon mentem át a covidon, 1 hétig 39.5 fokos láz, aztán lassan csökkent. Kb 4 hét volt nagyon szar, algopirint javasolt az orvos, ezt szedtem, meg vitaminok, citromos tea. Jobban vagyok, de nem az igazi.

Hullámzó erősséggel rossz közérzet, általános levertség, gyengeség, fáradtságra hőemelkedés. Normálisak ezek? Kellene valamit szedni rá, vagy majd elmúlik magától? Háziorvosomat nem zaklatnám fölöslegesen, lehet elhajt a fenébe. Aki hasonlóan ment át a covidon, és kb így volt utána, írjon már legyen szíves! Akár privátban is, köszönöm!

2022. okt. 24. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én meg a post-covid okozta demencia hatására elfelejtettem bemenni a munkahelyre ezután pedig a post-covid okozta rosszulét hatására széthánytam a budit amit még véletlen se a tegnap esti legörgetett húsz pohár feles okozott.
2022. okt. 26. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!