Normális, hogy egész nap hőemelkedésem van?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok, fáj a torkom, folyik az orrom és egész nap 37,4 fokot mérdk hőmérővel, kicsit fáj a fejem. Vegyek be valami gyógyszert hőemelkedésre?2022. júl. 16. 16:52
1/4 anonim válasza:
igen, napi 3 algopyrin, algoflex stb fajtájából, köhögésre köptető (este már nem szbad), torokfájásr fertőtlenítő szopogató és reggel-este orrspray hogy az orrdugulástól ne gyulladjon be füled is
embereket elkerülni, 2 nap mulva cov teszt
és nyilván ha szólsz majd a háziorvosnak, mindezt elmondja ő is
2/4 anonim válasza:
Hőemelkedésre nem kell bevenni semmit!!!! Ha 38 fok fölé megy akkor már igen.
3/4 anonim válasza:
Normális. És ez nem is magas. Én se vennék be semmit, csak 38 felett szoktam, nehogy feljebb menjen. Vagy lefekvés előtt, hogy éjszaka ne menjen fel.
4/4 anonim válasza:
Szerintem erre csak akkor vegyél lázcsillapítót ha nagyon zavar a hőemelkedés. Pl folyamatosan izzadsz vagy ráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!