Ha tartósan hőemelkedésem van, akkor még covidos vagyok?
Figyelt kérdés
17 napja lettem beteg, pozitív teszt, 4 napig 38.8-39 fokos láz. Némileg jobban vagyok, de vannak még tüneteim, gyengélkedés, stb és 37-37.3 hőemelkedés hullámzóan. Nem szedek rá semmit. Néha lemegy, de minden nap van pár óráig, fél napig. Tehát az a kérdésem, hogy ez így normális e, illetve még covid e, vagy az utóhatás része? Köszönöm!2022. okt. 8. 12:35
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, lehet hogy okozott valamilyen gyulladást a covid a szervezetedben. Látogasd meg a háziorvosod ha nem múlik, lehet kell rá gyógyszer.
2/3 anonim válasza:
Nekem pl 3 hét után még hőemelkedésem sem volt, de volt egyéb más tünet, megröntgeneztek és enyhe fokú kétoldali tüdőgyulladásom volt.
3/3 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet,hogy pozitív vagy e még.
A gyengeség sajnos post covid tünet,viszont a hőemelkedés miatt érdemes lenne beszélni a háziorvosoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!