Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudnék tenni, hogy ne...

Mit tudnék tenni, hogy ne keljek fel ennyiszer éjszaka?

Figyelt kérdés

Amikor a gyerekem pici volt kb. óránként kellett kelni hozzá. Ez tartott olyan másfél évig. Tényleg átlagban 1.5 óránként keltem hozzá. Azóta ez rendeződött, most már nem kell kelnem, de a belső órám annyira megjegyezte az állandó keléseket, hogy ugyanúgy óránként megébredek. Pár perc múlva visszaalszom és érdekes mód másnap nem érzem álmpsnak magam napközben, de gondolom ez attól mèg nagyon nem egészséges…

Mit tudnék csinálni? Már ezen szorongok… hogy mi lesz ennek az eredménye egészségügyileg.

(Citromfű tea, valeriana , melatonin stbstb mindent próbáltam…

2022. okt. 22. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól sejtem, akkor te vagy az anyuka. Jelenleg mennyi idős vagy, ill mióta van, hogy nem kell a kicsihez felkelni?

Korábban milyen volt az életviteled, bioritmusod? Mikor feküdtél, mikor keltél, hogy aludtál? Mennyire volt stabil a fekvési és a kelési idő?

2022. okt. 22. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:

30 vagyok. Már egy bő egy éve van, hogy nem kellene felkelnem. Korábban kiegyensúlyozott volt a napo rutinom, általaban ugyanabban az időpontban 10-11 között feküdtem le aludni és reggel is kb mindig ugyanakkor keltem.

Alapból se voltam egy fu, de jó alvó, de nem óránként keltem fel…

Nagyon aggaszt. Gondolom már a rástresszelés sem segít. Tényleg annyira tűpontosan kelek 1-1,5 óránként, hogy tényleg a belső óra / megszokás kelt még mindig fel…

2022. okt. 22. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

1. vagyok:

és előtte mennyire voltak stresszeléses, szorongásos gondok?

2022. okt. 22. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj esténként kocogni/futni/sportolni. A lényeg hogy fàraszd ki magad és stresszmentesítsd a gondolataid. Arra nagyon jók ezek a kardiós sportok.
2022. okt. 22. 09:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem voltam stresszes. Most is csak emiatt vagyok ideges.

A kifáradás az megvan, igaz nem sporttól, de akkor majd megpróbálok valami kardio videora ugrabugrálni, hàtha..

2022. okt. 22. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!