Miért ébredek légszomjra az éjszaka közepén?
Mostanában nem tudok éjjel rendesen aludni, hajnalban felébredek, nehezen kapok levegőt, iszonyú légszomjam van. Utána átmegyek a másik szobába, kitárok minden ablakot, 8-10 fokot csinálok, alaposan betakarózok és akkor már el tudok aludni és nincs gond a levegővel.
Nem értem, mert párom édesdeden alszik, szóval biztos nincs kevés oxigén a hálószobában, egész nap szellőztetek egyébként is.
Az nem elég ha kinyitom bukóra az ablakot, teljesen, sarkig nyitva kell hagynom hogy lehűljön az egész szoba, és akkor semmi gondom.
Mitől lehet ez?
Gyerekkoromban asztmás voltam, most visszajönne?
A hideg egyébként egyáltalán nem zavar, mert alaposan betakarózok és csak a fejem van kint a vastag paplan alól.
Nem vagyok dohányos, dohos/penészes biztosan nem lehet mert nagyon alacsony az egész lakásban a páratartalom, csak olyan 30% körüli ha hihetek a beltéri hőmérőnek.
Apnoé miatt aggódom, esetleg még hogy valóban covidot sikerült összeszednem múlt héten (mert lázas beteg voltam, de a covid tesztem viszont negatív volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!