Mit csináljak, hogy tudjak aludni? Mióta bejött a meleg idő nem tudok aludni mert tetőtérben lakunk és éjszaka is 30 fok van a lakásban. 2-3 óra alvásokkal járok munkába.
Fújsz 5öt és könnyedén elalszol, előtte vegyél egy kellemes fürdőt, hallgass nyugtató zenét, tegyél magad elé ventilátort. Ha tényleg csak a meleg a fő ok, akkor ezek segítenek. Plusz a füldugó is tényleg jó ötlet lehet.
Nyugtató hatású tea is segíthet (pl kamilla, levendula) vagy valeriána kapszula (bár a hatásosságát, csak ismerős elmondása alapján ismerem). Koffeinfogyasztásra is érdemes odafigyelni.
Ha nem ébreszt fel a hajnali fény, kicsit érdemes felhúzni a redőnyt. Jobban be tud jönni a friss levegő, mintha le lenne teljesen húzva.
Esetleg ventilátort beállítani a szobába?
Szereztem ventillátort de úgy zúg, hogy elviselhetetlen. Le van engedve félig a rolló ha teljesen leengedem a levegő sem jön be.De nem a fénnyel van gond hajnalbam hanem az átkozott varjakkal amik az ablak előtt rikoltoznak fél5től. A teákat hagyjuk. Tegnap próbáltam cittomfüvet csak azt értem el vele, hogy óranként járhattam pisilni.
A kamillára amúgy is allergiás vagyok.
A füldugó szuper amíg az ember nem fekszik a fülére. Fél óra múlva pokoli fájdalmat okoz. Hanyadt fekve nem tudok aludni. :( Meg az ébresztőt sem tudom, hogy hallanám meg vele?
Csak reggel kávézom egy vödörrel, hogy magamhoz térjek. Aztán már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!