Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak, hogy tudjak...

Mit csináljak, hogy tudjak aludni? Mióta bejött a meleg idő nem tudok aludni mert tetőtérben lakunk és éjszaka is 30 fok van a lakásban. 2-3 óra alvásokkal járok munkába.

Figyelt kérdés
Már hallucinálok időnként a fáradtságtól, elfelejtek dolgokat, ma reggel odáig jutottam, hogy ébredés után egyszer megpördüldt velem a szoba amitől persze halálra rémültem. Már azt álmondtam éjjel, hogy átmegyek a vasúti sineken és akkor végre elalszom.:( 4-5 napig megy ez aztán annyira kimerülök hogy beájulok és alszom 7-8 órát. Utána minden oké 1-2 napig aztán kezdődik előlről az egész. Már rettegek az éjszakáktól. Nem elég a hőség ha végre elalszom valaki ordít az utcán, vagy ugat a kutyája, bevágják az autó ajtaját, vagy bőgetik éjfélkor a motort....stb. Teljesen kikészültem. Nincs valami altatószer ami mellékhatások nélkül segítene ezen az állapoton anélkül hogy másnap rosszul lennék tőle? Vagy bármilyen más megoldás is érdekel.

2022. aug. 4. 12:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Oké akkor k@rva nagy bajok vannak. Ez van. :)

A számlám meg plusz 40el lenne több ha minden éjjel menne a klíma. Itt nincs hova felszerelni csak az erkély. De a ház falán sem lenne halkabb. Egyébként meg így vettük a lakást mielőtt valaki belekötne abba is miért ilyen klímánk van.

2022. aug. 5. 17:15
 22/24 A kérdező kommentje:
Egyebként meg nem is értem mi ezen a meglepő. 1 szobában van klíma. Az nem hűti le az egész lakást csak azt az egy szobát. Az ajtókon keresztül pillanatok alatt beszivárog a meleg.
2022. aug. 5. 17:19
 23/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha neked a klíma sem jó, mint nyilván a legjobb megoldás, akkor mégis milyen ötletet vársz?
2022. aug. 5. 20:11
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem érted meg, hogy csendrendelet van 8 órától és nem lehet hangosan működő gépeket működtetni? Mi nem felfoghatķ ezen? Másnak is van a házban. Más is kikapcsolja akié hangos.
2022. aug. 5. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!