Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért kelek fel sokszor arra,...

Miért kelek fel sokszor arra, hogy erősen émelygek?

Figyelt kérdés

Viszonylag gyakran kelek fel erős émelygésre, furcsa közérzetre, ami, ha szerencsém van egy 15 perces ébrenlét után enyhül.

Terhes nem vagyok, a gyomrom nem fáj, nem ég, nem érzek savat sem.

Napközben is van, hogy ràmtör hl enyhe émelygés ami viszonylag hamar lecseng, de van hogy erős émelygés roham , aminék azt érzem , hogy mindjárt behányok (ez utóbbi szerencsére ritka és ilyenkor sem hányok soha) .

Gyógyszert nem szedek, csak vitaminokaty

2022. aug. 28. 00:24
 1/5 A kérdező kommentje:
(Bocsánat a sok félreütés miatt, telefonról írtam)
2022. aug. 28. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem IBS-em van, illetve ételintoleranciák és reflux(ami nálad kizárva) okozzák ezt. Egy vizsgálatot megérne a dolog.
2022. aug. 28. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Nem szorongsz valami miatt? Nekem akkor szokott lenni hasonló.
2022. aug. 28. 01:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát van egy gyogyithatatlan betegsegem, ami miatt nagyon szenvedek fizikailag es hat ebbol adodoan mentalisan is, szoval igen van stressz az eletemben boven.

Csak az a furcsa, hogy ilyen rohamokban tor ram a semmibol. Es ha szerencsem van viszonylag hamar enyhul es aztan elmulik, mintha mi se tortent volna. De mondom sokszor annyira eros, hogy nem tudom eldonteni, hogy fogok e hanyni vagy nem. (Sose szoktam) .

2022. aug. 28. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Azért a helyedben elmesélném ezt a háziorvosomnak mert lehet valami betegség tünete is.
2022. aug. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!