Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van szívdobogásom?

Miért van szívdobogásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Voltam kardiológusnál minden vizsgálatom jó lett nincs szervi bajom.

Lefekvéskor néha hallom meg érzem a mellkasomba hogy dobog a szivem.

Van mikor nappalis néha egy kis időre.

Néha van furcsa érzésem a mellkasomba mintha picit szoritana vagy nem is tudom igazabol megmondani milyen… de ha csinálok valamit vagy dolgozok vagy bármi akkor elmúlik.

23/F

Nem iszok nem dohanyzok normalis kajakat eszek. 73 kg vagyok és 174 cm magas.

2022. okt. 10. 20:02
1 2
 11/16 felkelhetetle ***** válasza:
65%

9

A meditálás az nagyon rendben van!

Amúgy a pszichológusokat pont erre találták ki, dokihoz amúgy is feleslegesen mennél ezzel, ők nem lelki eredetű problémákat gyógyítanak

Amúgy pedig összességében, az segít az ilyen jellegű problémaokon, hogy felveszel egy ,,én csak azért is megcsinálom" mentalitást , ergo nem veszel tudomást róla, FŐLEG nem olvasgatsz róla vagyis úgy éled az életed, mintha nem is lenne semmi gond

2022. okt. 10. 20:56
 12/16 A kérdező kommentje:

Rendben megpróbálom!

Ezzel esetleg lehet kesobb szervi bajom? Hogy neha ez elojon es pl elfarad a szivem ettol?

2022. okt. 10. 22:11
 13/16 felkelhetetle ***** válasza:

12

Lehet, de nem úgy ahogy gondolod, az ember közérzete, pszichés állapota nagyon is kihat a fizikai működésünkre

Ha tényleg pánikról van szó, akkor akkor neked csak olyan érzésed van, mintha valami nem lenne rendben a szíveddel, de a valójában, minden oké

2022. okt. 11. 18:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha ezt így folytatom 1-2 éven belül akár meg is halhatok?
2022. okt. 26. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért van szívdobogásod, mert még élsz.

Ha majd meghalsz, már nem lesz.

Bárki bármikor meghalhat.

Isten kezében vagyunk.

2022. okt. 26. 17:49
 16/16 felkelhetetle ***** válasza:

14

Nem

2022. okt. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!