Miért van szívdobogásom?
Sziasztok.
Voltam kardiológusnál minden vizsgálatom jó lett nincs szervi bajom.
Lefekvéskor néha hallom meg érzem a mellkasomba hogy dobog a szivem.
Van mikor nappalis néha egy kis időre.
Néha van furcsa érzésem a mellkasomba mintha picit szoritana vagy nem is tudom igazabol megmondani milyen… de ha csinálok valamit vagy dolgozok vagy bármi akkor elmúlik.
23/F
Nem iszok nem dohanyzok normalis kajakat eszek. 73 kg vagyok és 174 cm magas.
Milyen az általános közérzeted, nem pánikolsz esetleg stresszelsz?
Az megmagyarázná
Szerintem is nagyon pániknak, szorongásnak tűnik. Ha nagyon zavar, akkor a háziorvos tud írni minimálisan kis adagban béta-blokkolót (pl. Betaloc, Bisoprolol), amit eredményesen használnak szorongó fiatalok.
Ha nem akarsz gyógyszert szedni, akkor próbáld meg a galagonya teát, citromfű teát, levendulát, kamillát.
De fel eve volt 5-6 panikrohamom azert voltam kardiologusnal.
De a kozerzetem az jo viszont..
Nem vagyok depizos mindig megyek minden fele haverokkal stb..
Pozitiv probalok lenni mindenben.
Sokat nevetek meg amugy is mosolygos fajta vagyok. Tehat nem erzem azt hogy en bent uldogelve a szobaba szoronganek vagy barmi bajom lenne ezen kivul.
Elozo munkahelyemen 3 honap kemeny strsszes idoszakom volt de ott hagytam es mashol dolgozok ahol viszont jo!
Nem erzem hogy pl egy orvoshoz kellene mennem ezzel mert nem depressziozok meg nem akarok ongyilkos lenni.
Annyi meg hogy pl ha elmegyek egy nagy bevasarlo kozpontba vagy ismeretlenek koze fura erzem van mint aki kicsit remeg meg felszalad a pulzusom is meg mintha neha a fejem is beremegne es ezt nemtudom mitol lehet. Foleg ha beszelni kell valakivel
Vannak akik mondjak hogy latszik rajtam hogy bevagyok feszulve de kozbe en ugyerzem laza vagyok jokedvu nem vagyok ideges es jolerzem magam.
De ezt nem tudom honnan latjak pl.
5 ös.
Az mit jelent hogy pszichoszomatikus?
Óóó az remek...
Nem akarok dokihoz járni ezzel.
Esetleg erre van más megoldás?
Ha depressziós lennék elmennék de nem vagyok az...
Esetleg ilyen vitaminokkal meg teákkal meg mondjuk meditálással megoldható?
Gondolkoztam hogy valami sportot is elkezdek hátha az is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!