Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Véroxigénszint mérésnél mi a...

Véroxigénszint mérésnél mi a különbség a "legalacsonyabb szaturáció" és a "legalacsonyabb deszaturáció" jelentése között? Alvásvizsgálatnál fordultak elő ezek a fogalmak.

Figyelt kérdés
Az orvosok sem tudták, pedig a papíron ezek állnak. Már arra is gondoltam, hogy az egyik el van írva, és "legmagasabb" kellene valamelyikhez. A két érték közül a deszaturációs a magasabb, de még az is az átlag alatt van.

2022. okt. 6. 15:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy magánakció? Orvosi vizsgálaton voltam, és szeretném értelmezni a kapott leletemet, mert az orvosok sem tudták megmondani, hogy mit jelent (ahogy fent is írtam már).
2022. okt. 11. 13:31
 12/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Csak kérdeztem, nem bántásképpen. Az nem baj, ha te is érteni akarod, csak az fura, hogy van egy ilyen vizsgálat, van egy lelet és senki nem tudja mi mit jelent. Milyen orvos volt az aki nem tudta ez mit jelent?
2022. okt. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!