Jò dolog a szaturáciò mérő?
Elkaptam a korona vírust már most a 6-ik napja vagyok benne és nagyon megvisel. Tegnap òta nagyon erős megfázásos tüneteim vannak, lázam nincs de nagyon gyenge vagyok. Viszont elég hipohonder meg pánikbeteg is vagyok és nem tudom hogy valòban nehezebben kapok e levegőt vagy csak beképzelem magamnak. Már gondolkoztam hogy mentőt kellene hívnom de szerintem hülyének néznének mert egyébként elég jòl bírom magam, leszámítva a kínzò köhögést meg az orrdugulást.
Nem tudom hogy gyògyszertárba szerintetek lehet kapni szaturáciò mérőt? Valamint ilyen esetben tényleg fontos lenne?
Légzés könnyítő kenőcsök miért nem jók? Kifejezett hörgőtágítókat is tartalmaz. Fentebb belinkeltem egy párat.
Orvoshoz akkor kell fordulni, ha rendszerint kapkodod a levegőt. DE ha úgy érzed, más nem segít, akkor fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!