Normális dolog hogy én szeretek korházban lenni?
Figyelt kérdés
Olyan jókat tudok ott pihenni és valani világi nyugalom van rajtam, biztonságban érzem magam.2021. aug. 29. 11:17
1/11 anonim válasza:
Azt jelzi, hogy a magánéletedben nem kapsz elég törődést, és hogy a saját otthonodban nincs lehetőséged a nyugodt pihenésre. Ez így nyilván nincs rendjén, de nem a kórházba vonulás kellene jelentse a megoldást.
2/11 anonim válasza:
Egyébként van valamilyen betegséged?
3/11 anonim válasza:
2-es, pszichésen láthatóan van...
4/11 anonim válasza:
Nem, nem normális. Suzem sokkal kényelmesebb otthon. Úgy ízesítem a teámat, ahogy akarom. Az förtelem, amit a kórházban adnak. A kórházi koszt kifejezetten egészségtelen, szegényes. Mindig kell vmi kiegészítőt vinni (joghurt, müzli, felvágott), hogy ne "kiéhezve" jöjjek haza. Félreértés elkerülése végett: mennyiségre elég a kórházi kaja, jól lehet tőle lakni, de a tápanyagértéke szegényes, emiatt szoktam "kiéhezni". Alig várom már, hogy otthon ehessek pár finom falatot. Azért én itthon jóval több zöldséget, paradicsomot, paprikát, sajtot, gyümölcsöt eszem, mint amennyit a kórházban adnak. Én kifejezetten nem szeretek kórházban lenni. A fürdők és wc-k állapotáról, és a kórházban terjengő jellegzetes szagról ne is beszéljünk...
5/11 anonim válasza:
A kórházak szó szerint mocskosak, ismerős egy kis műtétre feküdt be, 3 nap múlva kórházi fertőzéstől meghalt. 30 évesen. A legolcsóbb fertőtlenítőket vásárolják, nincs normális takarítás, alig van nővér, aki pedig magatehetetlen, és nem eteti-itatja a rokonság naponta, az konkrétan szomjan vagy éhen hal.
6/11 anonim válasza:
5-ös, fertőzésveszély sajnos tényleg van, de kizártnak tartom, hogy magyar kórházban egy beteg szomjan vagy éhen haljon.
7/11 anonim válasza:
6-os, a nővérek nem etetik meg, és nem is itatják. Leteszik az ételt a szekrénykéjére, és elviszik, ha nem ette meg, többszöri tapasztalat.
8/11 Manócska1 válasza:
igen,sajnos ezt én is tapasztaltam. csúnyán méltatlanul bánnak a magatehetetlen betegekkel sajnos.
9/11 anonim válasza:
Biztos van kórház, ahol etetnek, de több helyen csak az ellenkezőjét tapasztaltam. Vagy megitatja-eteti a kórteremből valaki könyörületes beteg, vagy naponta bejárnak hozzá - mondták az orvosok mindenütt, tessék bejönni naponta itatni, mert a nővéreknek nincs erre idejük.
10/11 anonim válasza:
60 beteg egy nővérre, ha csak 15 magatehetetlen közülük, naponta 20 perc egyet kanállal megetetgetni, közben a többi beteggel ki foglalkozik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!