Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hétfőn valaki említette nekem...

Hétfőn valaki említette nekem hogy van egy ú hányós hasmenős vírús ami most nagyon megy és nekem ez a 2 dolog a fóbiám.Azóta ezen parázok hogy nem e kapom el és pár napja a gyomrom rossz picit és nemtudom hogy a stressztől vagy lehet?

Figyelt kérdés
elkaptam? a székletem is kicsit nem olyan mint a megszokott. az étvágyam jó ha akarok se tudok keveset enni. köszönöm ha válaszoltok?
ma 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy van-e új, valami vacak mindig kering. Ha elkaptad, azt észre fogod venni, az tuti. Ilyen napok óta picit rossz gyomor az nem valószínű hogy vírus.

Egyébként megértem, én is hányásfóbiás vagyok, de hiába pánikolunk, úgyse tudsz mit csinálni, fölösleges előre parázni.

ma 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
igen igazad van. sajnos én is az vagyok meg mindig is voltam tehát egy kis hasfájás is megijeszt.remélem nem lesz semmi és csak a stressztől van ez
ma 12:37
 3/5 Katona Dius ***** válasza:
Valószínű az ideg. Én is (tudja fene miért), de iszonyat mód parázok ettől a kettőtől. Szóval, ha meghallom, hogy valaki a közeli ismerettségi körben, rokonságban elkapja, akkor 1-2 napig nekem is vacakol a gyomrom az idegtől.
ma 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
ugyanez a helyzet nálam is.. akkor remélem hogy tényleg az lesz és nem más.
ma 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elkapni, aztán kész. Évtizedek óta nem hánytam és nem voltam influenzás.
ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!