Normális az, hogy semmihez nincsen kedvem?
Figyelt kérdés
Iszonyú sovány, lemaradt huszonéves srác vagyok. Semmihez nincsen kedvem a magány meg az elmaradottság miatt. Reggelente nem is eszek, mert üres a hűtő. Összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy egy normális, kiadós reggeliért lemegyek, 2-3 ezer forintot simán ott kell hagynom a boltba. És akkor még nem is főztem semmit. Nincsen kedvem semmihez, mert az egész nap a magányosságról szól.2022. szept. 29. 11:29
1/8 anonim válasza:
Persze igy evidens. De rosszul nezed. A probleman kell gondolkodni, nem a tuneten. Tehat miert nem teszel vmit a maganyossag ellen?
2/8 anonim válasza:
Na ezzel én is így vagyok! Komolyan vicc hogy egy minimális kaja is több ezer forint. Egyébként én mindig napi szinten veszek kaját nem vásárolok be 1 hétre meg ilyesmi. Így kevesebbet költök. Nem szoktam főzni. Van egy hely ahol 1450ft 1 leves és második féle szerintem majd onnan rendelek.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerinted nem teszek már 5 éve?
2022. szept. 29. 11:38
4/8 anonim válasza:
Egyedül élsz? Van rendszeres jövedelmed? Tervezni kell. A hűtőben én mindig szeretek tartani többféle felvágottat (pl. uzsonnasonka, téliszalámi, kolbász, tavaszi felvágott), sajtot, margarint vagy vajat, tojást. Ha szereted, akkor tejföl, kefír vagy joghurt, savanyúság, Piros arany, Ketchup, majonéz, mustár is lehet az állandó készlet része. Amikor fogytán vannak, akkor mindig keresem az akciós újságokban, hogy hol olcsó. A reggelihez még egy kis zöldség is jól szokott esni, pl. uborka, paradicsom, paprika, hagyma. Kenyeret lehet kapni 600ft/kg-ért. Ha előre tervezel, akkor nem kerül 3000ft-ba a reggeli, mert otthon megcsinálod alapanyagokból.
5/8 anonim válasza:
Testvéremen kívül én is magányos vagyok. Nem sok pénzem van nekem se. 8000ft zsebpénzem van havonta.
7/8 anonim válasza:
#3 nem ismerlek h tudjam. De ha teszel, akkor lehet rosszul csinalod. Mit tettel eddig erte, illetve maganyossag teren mi okoz hianyerzetet, parkapcsolat, baratok hianya?
Vagy mas miatt?
Azt meg nem tudom h csinalod h reggelire ennyit koltesz....nekem ennyibe nem kerul egy reggeli. meg ahogy irjak otthon magadnak is osszedobhatod,bespajzolhatsz hutobe, foleg ha nem telik nagyon. Egyebkent mig az eletvezetesedet nem hozos rendbe, meg a sulyodat addig ne csodalkozz h maganyos vagy, az emberek elfordulnak toled, nem keresik a tarsasagod az aurad miatt. Ha rendbe teszed azt ahogy elsz, tervezel, beosztasz, okosabban csinalod, akkor lesz valtozas sztem.
8/8 NTBS válasza:
Nem igazán. Miből élsz? Az otthoni ételkészítéssel még spórolsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!