Normális hogy osztálytársam órán kikérecgedik pisilni? Napi 3-4 liter vizet iszik és ki kell mennie óra közben
Ha ki kell mennie, akkor kimegy. Ennyi.
Miért foglalkozol vele?
Hát te jó hülye vagy
Ilyet kérdezni
Mit érdekel téged ?
Még helyesen sem tudsz írni
Érdemes lenne kideríteni, hogy esetleg nem cukorbeteg-e. Mert ha az, a szervezete a vizelettel próbál megszabadulni a felesleges cukortól, (nincs elég inzulinja, ami le tudná bontani) emiatt van a szomjúság. A kezdeti tünetek egyike ez. Árulkodó jel az acetonszagú lehelet is. Fontos mielőbb tisztázni, mert a cukorbetegség szövődményei veszélyesek. Tesiórán terhelés hatására leeshet annyira a vércukra, ami ájuláshoz vezethet, és kómába is kerülhet.
Tehát nem szabad kinevetni ezért, ez nem játék, kell szólni az osztályfőnöknek mielőbb, ő pedig majd értesíti a szüleit.
Persze, hagyjad mar. Egesz nap vele vagy, latod mennyit iszik napkozben.
Amugy sem a te dolgod, vagy tobbet kell tanulnid, amig o a klotyon van?
3 pontot ero kerdes. Ennyi
6-os vagyok. Le lehet pontozni, segítő szándékkel írtam, amit írtam. Van a családomban cukorbeteg, tehát úgy érzem, nem írtam hülyeségeket.
Persze, ez csak egy lehetséges alternatíva, amit írtam, reméljük, hogy nem ez a helyzet az osztálytársaddal. De bármi is, nem szabad kezeletlenül hagyni.
lelkileg és fizikailag sem könnyű ez, akinek ilylen problémája van.
Kívánom, hogy minél előbb rendeződjön az osztálytársad egészsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!