Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van itt rajtam kívül valaki,...

Van itt rajtam kívül valaki, aki akkor is hordani fog a hidegebb hónapokban maszkot, ha nem lesz kötelező? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
Bár amikor bejött a covid, és kötelező lett, még utáltam, de azóta egészen megbarátkoztam a maszkhordással, annak ellenére hogy nem vagyok vírusrettegő. Természetesen így nyáron nem, de a téli hónapokban nekem mindennapos viselet lett, mert egy csomó kórságot elkerülhet vele az ember, általában a buszon nem próbál meg velem senki kényszeredetten beszélgetni (igen kicsit antiszoc vagyok😀), a különböző kellemetlen szagokat sem érzem annyira, és még az arcomat is melegíti. Téli sétákhoz külön vettem egy ilyen maszkot is, ami hátul összetépőzárazható és fülvédős, nagyon kellemes kis viselet. [link]

2022. aug. 20. 21:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Hát en biztos hogy nem. De a válaszokra kíváncsi vagyok.
2022. aug. 20. 21:57
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

Vannak azert jo oldalai a maszknak, van mikor kipatoggok, igenytelenul nez ki az arcszorzet, vagy ha tudom h fikas az orrom de nem tudom kipiszkalni.. felcsapom a maszkot azt csa, senkinek nem leszek feltuno:D

Vagy ha epp sexshopba kell menni, akkor kevesbe ismernek fel:D

2022. aug. 20. 22:14
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Biztosan nem, én veled ellentétben sosem tudtam vele megbarátkozni, a szemüvegem párasodik.
2022. aug. 20. 22:23
 4/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem bejött. A 2 év covid alatt egyszer sem voltam beteg, azelőtt pedig minimum egy megfázás/influenza évente.
2022. aug. 20. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Bankrablásnál is praktikus...
2022. aug. 20. 22:24
 6/20 anonim ***** válasza:
27%

Nem.

Egyébként miből gondolod, hogy lesznek hidegebb hónapok?

2022. aug. 20. 22:38
 7/20 anonim ***** válasza:
40%
Zart kozossegi terekben én soha nem is tettem le, nyaron sem (pedig utalom) - Mondjuk nem is lettem eddig beteg, igaz, oltattam is magam.
2022. aug. 20. 22:39
 8/20 anonim ***** válasza:
42%
Tömegközlekedésen igen, vagy plázában, ha sokan vannak. Okok: a soktahó paraszt úgy köhög, tüsszög, hogy nem takarja el a száját. Nem feltétlen a covidtól félek, a sima nátháért sem vagyok oda. Ez az egyik. A másik, hogy némelyik embernek olyan büdös a szája, vagy maga az ember, hogy 3 méterről is érzem. Ha maszk van rajtam, kevésbé érzem ezeket a büdös bogarakat.
2022. aug. 20. 23:33
 9/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg rosszul fogalmaztam meg a kérdést, és ezért talán nem mindenkinek világos, de én most inkább azoknak a válaszaira lennék kíváncsi, akik hozzám hasonlóan hordják még a maszkot. Nagyon aranyos vagy ha leírod hogy te nem, de ha már feltétlenül szükségesnek érezted ezt megtenni, legalább indokold meg hogy miért nem.
2022. aug. 20. 23:48
 10/20 anonim ***** válasza:
36%
Most is hordom a boltban meg a bkvn. Az utcán nem látom értelmét de mikor minusz fokok lesznek felveszem oda is a jó puha textilmaszkot mert nem fagy le az orrom. Nagyon kellemes viselet. Nem voltam beteg mióta bejött ez a maszkhordás. Nekem megéri utálok beteg lenni.
2022. aug. 21. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!