Baj, ha fekszek és nem ülök? Illetve mennyit kéne mozognom egy nap?
Itthon vagyok és feküdni nyilván kényelmesebb, mint ülni. Ez mennyire egészséges? Mellette mennyit kell mozogni?
Hozzateszem, nem fogyozom.
De miért csinálod? Meg tudod mondani?
Én ezt elképzelni sem tudom. Egész nap folyamatosan mozgok itthon (sajnos nem dolgozom). Ide megyek-oda megyek, ügyeket intézek (mindig van kb. 30 dolog, amit el kell intézni, de szó szerint ennyi). A telómat nem nyomkodom az ágyban, csak max. 2 x fél órában. Inkább a nagy szgéphez ülök. Ha a laptopom működik (működne), akkor az ágyban vagyok és ott nyomkodom, de ülve.
Takarítok, kádat súrolok, mosok, teregetek, megjavítok ezt-azt (amit nőként meg tudok). Kimegyek sétálni naponta többször. A virágjaimat locsolom, piszkálgatom. A folyosón cigizek.
stb. stb.
Mozogni tényleg muszáj.
Akkor feküdtem egész nap, amikor dög depressziós voltam. Nnna, akkor egész nap.
Még a pajzsmirigyem miatt volt ez, hogy egész nap feküdtem (fekszem, mert még beteg).
Teljesen egészséges vagy mind pszichésen, mind fizikailag?
Kivel vagy kikkel laksz? Velük beszélgetsz? Ha beszélgetsz velük, felkelsz? Vagy akkor is az ágyban fekszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!