Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik hogy ennyit számít ez...

Létezik hogy ennyit számít ez a kis mozgás?

Figyelt kérdés

Kb mióta tart a nyár, majdnem minden nap le szoktunk menni a párommal kocsival sétálni egy fél órát a Margitszigetre délutánonként. Azelőtt semmi mozgást nem végeztem, szó szerint! Beültem a kocsiba, munkahelyemen egész nap ültem és feküdtem meg máshol is.

Viszont mióta ez van, azóta azt veszem észre hogy kicsit jobban alszom, meg laposabb lett a hasam és többet járok wcre . :D

Létezik hogy számít ez a kis mozgás is?

Többi dologban sajnos nem élek egészségesen, sok fehér pékárút eszek, van cigi meg ecigi is együtt, és mindig azt eszem amit megkívánok, ha torta a cukrászdából akkor az, ha belozzo akkor az, nincs semmi korlát ebben.

De kis javulást tapasztalok mióta sétálunk naponta.

Szerintetek köze van hozzá?

26/n

Szilvi

2022. aug. 3. 09:25
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
11 szavazat
 1/6 anonim válasza:
73%
ennyit számít. sokáig képes vegetálni a szervezet. gondolj bele mi lenne ha mellé adnál neki minőségi tápanyagot is 🙂
2022. aug. 3. 09:32
 2/6 A kérdező kommentje:
de az nem finom :D
2022. aug. 3. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

Viszont kezdj el olvasgatni az inzulin rezisztencia és kettes típusú diabétesz témákban!

2022. aug. 3. 09:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért? :O
2022. aug. 3. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy felkészült legyél, mire elérnek...
2022. aug. 3. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel eddig semmit nem mozogtál és most ugye elkezdtél így sokat számít ez, gondolom fogytál is valamennyit, meg nyilván a több wc-zés is azért van mert sétálás közbe jobban mozognak a beleid, gyorsabb lett az anyagcseréd. Egy idő után ehhez hozzáfog szokni a szervezeted és nem lesz több változás, de ha fogyás a cél meg az hogy továbbra is hasonló dolgok legyenek akkor vagy hosszabb sétákat kell beiktatni vagy valami kisebb testmozgást mondjuk lassú kocogást, bicajozást stb... Esetleg néha elmehetnétek túrázni is akár egy dombos, emelkedős helyre némi változatosság sem árt.
2022. aug. 3. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!