Manócska1 kérdése:
Házi praktika ingadozó vérnyomás ellen? többi lent
Figyelt kérdés
szédelgésre és ingadozó vérnyomásra?2022. júl. 2. 12:21
11/18 anonim válasza:
Pulzusod mennyi ? Az is ingadozik ?
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm. igen elírtam bocsi. a kávé legtöbbször megemeli. húú,hát:szorongásos depresszió,pajzsmirigy alulműködés,agyíkamra szűkület és tágulat miatt szinte állandó fejfájás. nőgyógyászati dolgok,ciszta mióma,pajzsmirigy-ciszta. hát,derékfdájás...
2022. júl. 2. 17:26
13/18 A kérdező kommentje:
igen,minden orvos tudja melyik betegségre miket szedek
2022. júl. 2. 17:27
14/18 anonim válasza:
12: huhhh.... Hát akkor szerintem az ingadozó vérnyomás egy "peanut" ezek mellett...
ezekre mind szedsz gyógyszert?
15/18 A kérdező kommentje:
bizony
2022. júl. 2. 17:28
16/18 A kérdező kommentje:
kipróbáltam fejfájásra a fülpirszinget,az sem vált be :( megyek majd kiszedetni. 43 múltam,elkeserítző
2022. júl. 2. 17:30
17/18 anonim válasza:
Önmagában a szorongásos depi is okozhat pszichoszomatikus alapon ilyen vérnyomás-anomáliákat....
18/18 A kérdező kommentje:
igen,de a depi már 13-14 éves korom óta van. gyerekkoromba is szedtem vérny csökkentőt. de rendbe tartotta. kb mikor a korona vírus kezdődött,akkor kezdett ingadozóvá válni. először 165/ volt,alig tudtuk lentebb vinni és azóta van így
2022. júl. 2. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!