Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy néz ki egy hétköznapi...

Hogy néz ki egy hétköznapi reggeled általában? Mikor kelsz? Szoktál tornázni, zuhanyozni, tisztálkodni, reggelizni (és mit)? Mikor kezdesz dolgozni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 25. 20:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10 alapos ember. Ez reggel 1,5 - 2óra indulásig?
2022. jún. 25. 22:46
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

10-es vagyok.

Így igaz. 1,5 óra elég szokott lenni. De ha borotválnom kell a lábam, mert rövidgatyában megyek, akkor plusz negyed óra. Csak térdig borotválom, de egyszerűen nem siethetem el, mert akkor piros csíkos marad a bőröm. Nemcsak látványra csúnya, hanem fáj is, ha lehorzsolom, tehát nagyon odafigyelve, lassan, óvatosan kell csinálnom.

2022. jún. 25. 23:03
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
És még csak nem is szárítom hajszárítóval a hajam, mert vékonyszálú, hamar megszárad magától is. És nem is sminkelek. Pláne akkor mennyi időbe telne a dolog, ha olyan nő lennék, aki festegeti magát, meg befonja a haját, frizurát készít, ilyenek. Meg ha dús lenne a hajam, és muszáj lenne még szárítani is. :D Vagy ha sűrűbben járnék rövidben, akkor sűrűbben kéne borotválni is.
2022. jún. 25. 23:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Te a reggeli készülődés Hudinije vagy már látom :D
2022. jún. 25. 23:12
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Reggel 7.45 körül kelek, majd azonnal nyúl a laptopért a kezem, intézem a vállalkozás mindennapos dolgait, ez negyed óra, ha nincs valami zavar az erőben. Aztán kisdolog, fogmosás, reggeli, majd gyors zuhany (én éjszaka is izzadós vagyok, mert melegben szeretek aludni, ezért a reggeli időpont). Elindulok 8.45 körül, be is érek 9-re.
2022. jún. 25. 23:16
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem is értem az 1-es válaszolót. Minek zuhanyozni reggel? Lehet, hogy nála van légkondi, de nincs mindenkinél. Nyáron, dögmelegben el sem tudnám képzelni, hogy ne zuhanyozzak egy nap kétszer. Rossz érzés ragacsosnak lenni, meg a szemembe is folyna bele az izzadság, csípné, minden bajom lenne.
2022. jún. 25. 23:24
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Fél 6-6 körül felébredek (óra nélkül, minden nap).

Eszek pár falatot (zabszelet, vagy magvak) majd go konyha és sütök valami reggelit a barátomnak - croissant, perec, ilyesmi, mert van időm rá, és felébreszt.

Aztán első kávé gm magtejjel, plusz általában ekkor nagydolog.

Negyed kilenc körül reggelizek - általában gm kenyérből szendvics vagy pirítós, nagyon ritkán gm zab.

Nem minden nap dolgozom, de amikor igen, az rugalmas, mert vagy bébiszitterkedem, vagy állatszitterkedem és megbeszélés szerint kell mennem.

2022. jún. 26. 07:05
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
7, én pl kelhetnék bármikor... Azért kezdek fél hétkor dolgozni, mert akkor van két nyugis órám, amikor nem hív senmi
2022. jún. 26. 07:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
10, aki ennyire piperkőc, hogy naponta hajat most, lábat borotvál, az hogyan képes este izzadtan, koszosan lefeküdni?
2022. jún. 26. 08:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
12 perc fogmosás reggel, este meg semmi... Szép mese volt.
2022. jún. 26. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!