Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Étkezés után mindig hányingere...

Étkezés után mindig hányingerem van, fáj a hasam! Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Akármikor eszem, és az ételtől nagyjából függetlenül mindig hányinegrem van, nagyon feszül a hasam! Egyedül a levesek után nem jelentkezik ez a tünet! Nem vészesen van hányineger és általában el is múlik egy jó fél-háromnegyed órával az étkezések után. Mégis aggaszt. Esténként ledig nagyon sokat és nagyon hangosan korog a gyomrom.Most volt egy rövid időszak amikor nem bírtam enni a fogszabályzóm miatt de az már két hónappal ezelőtt és a hasfájás még mindig nem múlt el

2022. máj. 16. 16:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném, hogy ha vizet iszok akkor is hasonló problémák jelentkeznek
2022. máj. 16. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Miket szoktál enni, mennyit? Lehet allergia, intolerancia vagy csak egészségtelen életmód.
2022. máj. 16. 16:56
 3/6 Metionin ***** válasza:
Érdemes lenne gyomorsav és ételintolerancia felé vizsgálódni.
2022. máj. 16. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbálok odafigyelni, hogy egészségesem egyek, anyukám otthon mindig természetes anyagokból főz, tanyán lakunk úgyhogy ez nálunk alapvető! Régen kihagytam a reggelit és egy évvel ezelőtt étkezési zavarokkal küzdöttem de egy éve már teljesen gyógyult vagyok! Lehet ennek a következménye az emésztési problémám?
2022. máj. 16. 20:00
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
64%
Ahogy 3-as írja, emésztési diszfunkcióról lehet szó. Gyomorsav-, emésztőenzim pótlás jöhet szóba. De első körben étkezési naplót kellene vezetni, és ezzel kiszúrni az esetleges intoleranciákat.
2022. máj. 20. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a lepontozásokat én refluxos vagyok ha túl iszom magam dettó ezt érzem. Az én gyomrom "folyton stresszel" ha kaja kerül bele és jobban megfeszül fél óra kell ebéd után hogy fel tudjak álni ne émejegjek. Érdemes lenne gastroenterológushoz menned legalább kizárásos alapon.
2022. máj. 21. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!