Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomortükrözés altatásban?...

Gyomortükrözés altatásban? Nekem azt mondta az orvos, hogy nincs rá lehetőség. De ma hallottam, hogy mégis van!

Figyelt kérdés
Ma viszont találkoztam egy olyan valakivel, aki nem régen volt altatásos tükrözésen. Most létezik, vagy nem? Kinek jár? 30 éve fizetem a tb-t, nem keveset.Kérleg ne azt irjátok, hogy ki lehet birni stb. Ébren úgy sem hagyom.
2010. szept. 17. 19:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
7.40-es nagyon köszönöm, kicsit megnyugtattál. Lehet, hogy megúszom az egészet, pár napja gyógyszert szedek, quamatelt- reflux gyanús vagyok egyébként - most talán már jobb egy kicsit. Gyomortáji nyomásom volt kaja után, de tegnap és már ma is könnyebb.Epére is kaptam gyógyszert, de kiderült nem az a bajom. Aztán gyomorra, és most maradt a reflux.Talán most eltalálták. Különben sem vagyok biztos benne, hogy a tükrözés megmutatná a tutit.Köszönöm mégegyszer. 53/N.
2010. szept. 18. 09:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Viszont tükrözéskor ha nem is mutatná meg a tutit,de vennének mintát tenyésztésre,és lehet hogy kiderülne,hogy a panaszaidat egy helikobakter pylori nevű baktérium okozza.

Ez elég gyakran előfordul,és tenyésztés után egy egyszerű gyógyszer kombinációval meg lehetne szabadulni tőle.

Kezelés nélkül sajnos elég gyakran a gyomor rosszindulatú elváltozását okozhatja.(tumor szövettani vizsgálatakor ált ez a baktérium is megtalálható a szövetben)

Ezért viszont én mindenképpen elgondolkodnék mégiscsak a tükrözésen.

Egyébkén jobbulást kívánok.:)

2010. szept. 18. 11:57
 13/18 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK.
2010. szept. 18. 16:21
 14/18 attilav válasza:
Autista vagyok, szeretnék altatásos gyomortükrözést, ébren nem merem mert félek tőle. Émelyeg a gyomrom szinte állandóan és a székletem is lágy. A szüleim nem akarják finanszírozni a magánrendelős altatásos tükrözést. Nagyon szeretnék altatásos tükrözést hogy megoldódjon a gyomorproblémám. Hová fordulhatnék segítségért Szegeden? Van aki ingyen, méltányosságból elvégezi a beavatkozást? Az sztk-s gasztroenterológus nem akart altatni.
2019. júl. 24. 09:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Kedves Kérdező ! Ez egy 9 éves kérdés. Azóta voltam természetesen tükrözésen / és nem csak gyomor /. Bóditásban végezték Pesten. Semmit nem éreztem. Nagyon hasznos volt. Kiderült - ennek 5 éve - , hogy laktózos vagyok. Azóta élem a laktózérzékenyek életét, és semmi baj ! Minden rendben van hála Istennek, és a patikusomnak, aki rájött. Jobbulást.
2019. júl. 25. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:
#14-es méltányosságból csak mert autista vagy nem fogja neked senki ingyen megcsinálni. Vagy keresel olyat aki tb-re megteszi vagy maradsz a szenvedők oldalán.
2019. júl. 27. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Remélem még visszanézel ide (:

Nekem több hete tartó gyakori lágy székletem van, bármi jellegű fájdalom nélkül, puffadással, de ételérzékenységre gyanakszik dokim. Még amúgy se nyitott ki nálunk az sztk-s gasztró ezért magánban gondolkozom.. Hol csináltattál ilyet Pesten, hogy ilyen jól sikerült?

2020. júl. 6. 09:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia ! Nekem a Péterfyben csinálták a tükrözéseket bóditásban. Nem hozott eredményt ! Minden negativ volt. Aztán jött rá a patikusom, hogy lehet laktóz, vagy glutén intolerancia. A laktózzal kezdtük szintén a Péterfyben. Két napos teszt. És láss csodát, laktózos vagyok. De nem ám kicsit, hanem egyből kaptam sulyosan fogyatékos igazolványt is, és adó visszatéritést. Zéró tolerancia laktózra. Nem kell benn aludni a kórházban, csak két délelőtt tart. Nem fáj stb. Glutént már meg sem néztük, az azóta sem okoz problémát. Különben már eltelt 10 év, jól kezelem. Mostanában hallottam, hogy lehet a patikában házi tesztet is venni. Üdv.
2020. júl. 8. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!