Van valami lehetőség annak, aki orvosira szeretne menni, de járt 7 félévet másik egyetemre, és nem milliomos, arra, hogy orvos lehessen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:57
1/7 anonim válasza:
hitel, ösztöndíj (nem tudom, hogy van-e olyan, hogy mindent kifizetnek, de biztos nehéz megkapni) más lehetőség szerintem nincs:S
2/7 anonim válasza:
Nincsen. Előbb kellett volna gondolkodnia. Egyébként akik orvosira járnak nem csak 12 félévet támogat az állam hanem valamivel többet, szóval hogyha nagyon jól tanulsz még lehet, hogy belefért a támogatottba is.
3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom még külföldi egyetem is egy opció, de ahhoz nincs nyelvtudésom, meg ahhoz is kell pénz.
2010. aug. 18. 12:10
4/7 anonim válasza:
Külföldön többe kerül az egyetem mint itt, úgyhogy ha itt nem tudod fizetni akkor kint meg pláne nem. Amúgy meg nincs az az ösztöndíj ami fedezné az orvosi tandíját.
5/7 A kérdező kommentje:
2 félévet támogat pluszban, ha jól tudom.
2010. aug. 18. 12:14
6/7 A kérdező kommentje:
Beteg lettem, sokat lettem kórházban, kiskoromban eleve orvos akartam lenni, de aztán inkább a biológus tetszett meg, most meg érdekel a klinikum is.
2010. aug. 18. 12:14
7/7 anonim válasza:
De akkor már meg van a diplomád? Ilyen esetben nem mindenképp fizetős: (Lehet, hogy nem, de utána kellene nézned).
Úgy tudom költségcsökkentést lehet kérni, de nem tudom mennyit engednek el. Szerintem még úgy is sok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!