FONTOS! 2 orvos két, két lehetőség. Mit tennétek?
Ha az egyik orvos ajánlott alternatívát (kis metszéssel tágítás), szerintem válaszd azt. Ha valamiért nem válna be, még mindig körül lehet metélni.
Amúgy, akiket körülmetéltek, azt szokták mondani, hogy csak néhány napig/hétig volt furcsa a "meztelenség", utána már hozzászoktak a fehérnemű dörzsöléséhez.
Azért elsőre mindenképpen válaszd a kisebb beavatkozást!
párommal volt téma nemrég
ő sose metéltetné körül magát,merthogy igy is zavaró hogy dörzsölödik,nemhogy a csupasz makk,ami amugyis érzékeny
szerintem is előbb a kisebb tágitós dolgot probáld,utána még mindig le lehet vágni a bört...
L
Nekem egy nagyon rosszul sikerult korulmeteles utan nem is lehet mas tanacsom, csak az, hogy azt a dokit, aki a teljes korulmetelest ajanlja, NAGY IVBEN keruld el!
Kiszaradt makk, csunya vagas, foltosodas a kiszaradas miatt, esetleg csunya heg, varratmaradek... ezek mind lehetnek sajnos.
Akarmi van, arra vigyazz, hogy a leheto legkevesebb bort vagjak le, nem viccbol van ott. Gyogyitani kell es nem csonkolni. Kesobb mar nem no vissza es en nem kivanom neked, hogy azt eld at, amit en :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!