Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha glutént eszem és fáj a...

Ha glutént eszem és fáj a hasam illetve minden reggel "megy" akkor gluténérzékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Egy ideje diétáztam. Vannak napok amikor eszek szénhidrátot általában egy két szelet kenyeret vwgy hasonlót és eszrevettem meg aznap este fáj a hasam illetve reggel kotelezoen megyek szinten hascsikorgassal wcre. Ezek lehetnek annak a tünetei?
2022. máj. 13. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Érdemes lenne elmenned egy szűrésre.
2022. máj. 13. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Próbálj meg másfajta kenyeret enni, pl rozsos, teljes kiőrlésű, barna, stb. Ha valami nem esik jól, ne egyed. Egy ideje én is diétázok, magas a cukrom, ha nem eszem fehér lisztes dolgokat (pl kenyérből zsemléből napi max 3 db/szelet és az is rozsos), pár nap után már nem is kívánom. Hosszú évek óta nem ettem fehér kenyeret, és amikor azzal kínáltak, szinte nem esett jól. Nem hiszem hogy csak a fentiek miatt gluténérzékeny lennél, lehet csak simán átszoktattad magad más étrendre, és a szervezetednek jobban esik az új étrend.
2022. máj. 13. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes csinálni egy tesztet glutén érzékenység irányban.
2022. máj. 13. 08:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Tb alapon van ilyen vizsgálat?
2022. máj. 13. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
van
2022. máj. 13. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
És addig ne diétázz, mert fals eredményt kapsz.
2022. máj. 15. 07:58
 7/7 A kérdező kommentje:
6os, miért kapok fals eredményt?
2022. máj. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!