Erős szívdobogás érzés?
Sziasztok!
Szerintem én ilyet már éreztem 5-6-7 éve is már.
De van amikor fél évig sem érzek ilyet,s van hogy havi egyszer.
Nyugalmi állapotban van átlagba.. hogy olyan érzésem van mintha a szívem ugrana egyet, mintha kimozdulna a helyéről. 3-at dobban így kb. Így tudom csak körbe írni az érzést..
említettem már dokinak is, azt mondta a reflux is okozhat ilyet ( én refluxos vagyok. Gyógyszerrel kezelve).
Ami tény! Hogy egyáltalán nincs nyugodt életem.. stresszes, és nehéz. Pánikolást is előnyben részesítem sokszor.
Elmegyek orvoshoz (voltam már 24 órás vérnyomás mérésen, ekg-n többször, műtöttek is már többször nőgyógyászatilag) de félek. Félek mit mondanak… mitől lehet ez..
Néha az az érzésem van (vagyis úgymond ritkán, ha ilyen van) mintha csavarna egyet a szívem, mintha egy szivacsot kicsavarnak. Fura.. lehet hülye vagyok, de az biztos hogy ilyen érzés.
Esetleg olyan valaki akinek volt hasonló? Van valami nyugtató tanács? 29 éves,lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!