Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Álmatlanságra valami gyógymód?

Álmatlanságra valami gyógymód?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elég rosszul alszom. Van hogy éjjel szinte egyáltalán nem, és napközben fekszem le egy kicsit aludni. De akkor is kínszenvedés az alvás, mert vagy össze-vissza álmodom minden rosszat, vagy pedig minden neszre felébredek, és nehezen alszom vissza. Minden napom kínszenvedés, mert nem tudom kipihenni magam, és iszonyatosan fáradt vagyok. Tudtok tanácsolni valamit? Válaszokat előre is köszönöm! (Bunkó kötekedők hagyjanak!)
2010. szept. 16. 08:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezt már én is próbáltam, és nekem is hasonlóan megfájdult a fülem tőle, ahogy nyomta. De én egy idő után arra is felébredtem, és nem volt utána alvás... Tehát ez nekem nem jött be. De azért köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 16. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
hogy aludtál?gondoltam rád, mikor visszafelé számoltam.Tegnap nekem is nehezen ment.
2010. szept. 17. 12:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát nem aludtam tegnap éjjel sem jól.

Az a baj, hogy mivel a relaxáció sem megy,

mert nem tudok kellőképp "kikapcsolni", így

hiába próbáltam meg számolni, akkor is előjöttek

a gondolatok, és már nem olyan volt az egész.

Sajnos. Azért köszi, hogy érdeklődsz felőlem,

igazán jól esik!

2010. szept. 18. 10:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom.nem kell relaxálni ám, csak számolni:-))Csak a számokra figyelni.Mondjuk 176-jön a gondolat, hogy nem vettem ajándékot anyósomnak-ere mondom magamban 176!!!175-174-jön a gondolat, hogy elfelejtettem befizetni a csekket-174-173 és így tovább.Ja és úgy csinálom, hogy minden lélegzetvétellel és kifújással egy szám-erre nem túlságosan kell figyelni, nem kell erőlködni, csak ez jó lassú és nem egy hadarós számolás, hanem a saját ritmusom szerinti.Én is utálom a relaxálást, a jógát, mert nem vagyok rá alaklmas, mert azon jár az agyam, mit kellene csinálnom.

Va még egy jó módszer:-DDDD

Ha a gyereked elaludt végre és nézed az alvó kisgyerek arcát, azt az angyali nyugalmat, hallod a szuszogását, érzed az illatát, az úgy elaltat, hogy már erőd sincs felkelni.:-)))

2010. szept. 18. 11:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát én is így szoktam lenni, hogy mindig jön valami gondolat,

de ma majd valami másfajta módszert is kipróbálok a felsoroltak közül... :)

Sajnos nincs még gyermekem. :(((

De majd annak is eljön az ideje egyszer!

Köszönöm a választ! Rendes vagy!

2010. szept. 18. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Valami változás?
2010. okt. 16. 19:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Én kipróbáltam mindent, de nem jött be semmi sajnos.

De azért még próbálkozom!

Köszönöm az érdeklődésedet!

2010. okt. 18. 07:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nézz utána ennek a természetes hormon tartalmú altatónak amiről írtam, hogy azt a hormont tartalmazza, amit a sötétség vált ki sz agyból, a természetes elalváshoz és írasd ki.Esetleg természetgyógyász, lakásbemérés, homeopátia,schüssler só?

Egy kiadós sex?

2010. okt. 23. 12:13
 19/20 A kérdező kommentje:

Már azzal is próbálkoztam, hogy átrendeztünk a hálószobát, hátha azon a részen nem alszok jól, de már nincs hova tenni az ágyat, mert már minden sarkot, és zugot kipróbáltunk. Lehet megpróbálkozom a természetgyógyásszal.

Kiadós szex? Arról inkább nem beszélnék, mert akkor kirakhatnánk a piros karikás 18-ast :D. De azzal nincs problémám, ha erre gondoltál :)

Köszönöm a válaszodat!

2010. okt. 24. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:
hmm
2011. máj. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!