Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehetett ez? :

Mitől lehetett ez? :

Figyelt kérdés

Fiatal férfi vagyok, kerékpárral mentem a buszmegállóhoz, amikor odaértem és leszálltam a kerékpárról hírtelen rosszul lettem, hogy le kellett feküdnöm a fűbe(szédültem, nem láttam, nehezen lélegeztem, hányingerem volt, elfehéredtem) Kb. 20-30 perc fekvés után tudtam felkelni.

Pedig otthon ettem rendesen és nem voltam éhes sem amikor elindultam.Ilyet csak régen tapasztaltam vérvétel után.

2010. szept. 15. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
hát olvasva azt hogy akkor lett ez mikor leszálltál a bicigliről és hirtelen jött, mondanám azt hogy lehet akár vérnyomás vagy vércukor.. lehetett teljesen más is de szerintem az orvos is ezt mondaná: biztos kimerült vagy, kevés volt a tápérték, túlterheted magad, sokat cigizel, úgy mész a biciklivel mint gólyaf*s a levegőbe stb. de azért megkell kérdezni addig jó míg ezt mondja
2010. szept. 15. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!