Mi okozhasa ezt? Az orvos szerint semmi baj a szivemmel, de èn nem így gondolom! 22/F
Vàltozó de leginkàbb 2 havonta biztos hogy egyszer elkap egy szívbetegsègre utaló jelek! Most 2 napja kezdődött el hogy nyílal a szívem! Diszkomfort èrzès a mellkasban mintha szoritna a mellkas meg fàjna a szívem de kibirható èrzès!
Gyenge vagyok alig birok valamit csinàlni mert rögtön a torkomban èrzem az erős szívdobogást, vèrnyomásom 125/75 àltalàban, nèha 140/91!
Pulzus àltalában 85 felet! Nèha a karom meg a làbam melegsèg àrasza el! De van hogy felàlok hírtelen megszèdülök ès aztàn megyek tovább!
EKG semmit nem mutatott ki!
Vèrnyomás többnyire rendben!
Mi lehet a gond? Van hogy 3 hètig semmit nem tapasztalok!
Már 3-4 ève megy ez igy!
Szedtem már szívizomra gyógyszert ( Kratal) , Magne B6, B-complexeket, meg más egyèbb vitaminokat ès szívre nyugtatókat de hasztalan mert állandóan vissza tèr!
Arra gondoltam esetleg valamilyen szívbetegsèg van amit az EKG nem tudd kimutatni?
Ès közze lenne annak a tüneteimhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!