Más is úgy érzi hogy a számittógép okostelefon kiszíjja az energiát és fáratt lesz aludni akar?
Biztos ezt akartad kérdezni? A kérdésed azt jelenti, hogy az okostelefon leszívja az energiát, majd az okostelefon fáradt lesz és aludni akar.
Ha ez a kérdés, akkor én biztos nem éreztem úgy, hogy az okostelefon aludni akar. Más lehet, hogy érezte, azt nem tudom más mit érez.
Én nem. Én arra használom, hogy olvassak azokról a témakörökről, amik érdekelnek és amikről milliószor nehezebb lenne nélkülük.
Nem értem, sokaknak mi a gondja ezekkel az eszközökkel.
Várom, hogy a regényolvasókra is mondogassák, hogy romlik a tartása, romlik a szeme, nem veszi észre a villamoson az időset, szándékosan kizárja a külvilágot stb (az első 3 a szent tehén regényolvasásra is igaz, az utolsó meg szimplán nem gond, hanem természetes cselekedet).
Hagyományos telefonom van, és számítógépet használok a nethez, de nem érzek semmi ilyesmit a gép használatakor.
Más kérdés, hogy a gyógyszereim miatt párszor már elaludtam a gép előtt ülve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!