Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetséges hogy nem hat rám?

Lehetséges hogy nem hat rám?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy nem hat rám semmi féle energiaital/alkohol. 14 vagyok és mindkettőt kipróbáltam már. Míg más pár korty energiaitaltól elkezdett táncikálni, nekem 2 liter is csak üdítő volt. Nem ittam még sokat ám elmentünk buliba haverokkal, megittam fél üveg martinit és semmi, bnőm kevesebbet ivott mint én és olyan részeg lett h több óra harc után az anyját kellett kihívni. Máskor is tapasztaltam már ilyet. Mi ez?
2010. szept. 14. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
hány kiló vagy? 300?
2010. szept. 14. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
175 cm magas és kb. 55-60 kg. Miért?
2010. szept. 14. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint beszívattak, hogy nesze öccse, Martini, aztán csak hideg víz volt...
2010. szept. 14. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
otthonról hoztam.. és már máskor is ittam pl zsilveszterkor 3 és fél pohár pezsgőt és semmi. Megihatok akármennyi kávét, ugyanolyan nyeszlett vagyok mint előtte.
2010. szept. 14. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor nincs mese orvosi csoda vagy.

Orvosi kísérletek során 14 éveseket nyilván nem mertek leitatni fél üveg Martinikkel, meg 8 deci pezsgővel, ezért az elmúlt évezredekben sosem derült ki, hogy tulajdonképpen a 15 év alattiakra nem hat semennyi Martini sem.

2010. szept. 14. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:
barátnőm 15 és nagyon lerészegedett tőle.. a fiúk 14 évesek és pár korty után táncikáltak.. nekem max csak jobb kedvem lett felszabadultabb lettem de nem röhögtem mindenen.. :/ na mindegy csak na.
2010. szept. 15. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Legalább is te így emlékszel..:)
2010. szept. 15. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:
igen mert így volt.. mindenki mondja anyáék is milyen fura
2010. szept. 15. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!