Hogyan legyek kiegyensúlyozott?
Sziasztok! Egy 17 éves gimis lány vagyok aki eléggé elveszett az elmúlt pár hónapban. Sajnos nem úgy mennek a hétköznapi dolgok ahogy én szeretném. Eléggé fáradékony vagyok annak ellenére, hogy alszok eleget és nincs energiám semmi másra csak arra, hogy görgessem a közösségi oldalakat. Próbálok tanulni de egyszerűen nem sikerül vagy pedig csak kevés dolog marad meg. Ahogy jön a jó idő, úgy jön a kedvem a mozgáshoz azonban ezt élőben megvalósítani nem tudom. Nézek motivációs videókat illetve próbálom ki gondolni fejben, hogy mit jót lenne ma csinálni, de nap végén mikor lehetőségem lenne rá még a sétálástól is elmegy a kedvem. Úgy érzem csak vagyok a napokon és nem teszek semmi produktívat és hasznosat.
Nem tudom volt e valaki hasonló helyzetben vagy nem de nagyon örülnék ha tudnátok segíteni nekem! Köszönöm, hogy elolvastad, legyen szép napod!
Szia! Szintén 17/L. Átérzem a helyzeted, de csak engedd el az egész bűntudatot, hogy most éppen nem pörögsz 100%on. én pl ha nagyon lefáradok, akkor suli után elmegyek futni, olvasok. Találd meg azt, ami igazán feltölt!
+ezt is nagyon ajánlom: [link]
A közösségi oldalak pörgetése depressziót okoz. Csukd be, és élő talit csinálj baráttal.
A naplóírás jót tesz, rendezi az élményeket, és segít kiírni a gondolatokat. Megoldásokat is találsz, az írás elvezet hozzá.
Rengeteg embernek vannak energiavesztett érzése a pandémia utóhatásaként, meg az ukrán válság miatt, úgy, hogy észre sem veszi, hogy környezeti hatás. Neked még ott a nyomás, hogy szakmát kéne választani, érettségizni.
Ne magadba keresd a baj okát, tök normális, hogy nem vagy feltöltve most. Merülj bele a kedvenc hobbidba, vagy keress egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!