Hirtelen haragú, sokat idegeskedő ember vagyok. Mit tegyek, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt ember legyek?
Szerintem csak egy megoldás létezik,hasonló cipőben járok.
Amikor mérges vagyok és már majdnem a páromon töltöm ki a haragomat, mindig eszembe juttatom, hogy nem rajta kell levezetnem. Ilyenkor megpróbálok fél órára máshová,másik szobába stb. elvonulni.
Amúgy biztosan jót tenne neked valamiféle hobbi,esetleg több szórakozás a pároddal,családoddal.
Bezárkózol a szobádba, és szétordítod a párnát.
Nem úgy értem,hogy az arcodra szorítod és üvöltesz,hanem mintha ha ő egy személy lenne.
Kinyomtathatsz egy unszimpatikus személy képét és rakd rá.
A párna miatt lelkiismeretfurdalásod sem lesz, és nem fog megromlani a kapcsolatotok. (Persze megbeszéled vele,hogy ezt ezért csinálod)
Valaki úgy valja ez a technika nem jó,mert a harag (pl. feszültség) egyfajta "irányításra vágyás".
Ez annyit tesz, mintha azt akarnád kifejezni a veszekedéssel,hogy "Kicsúszott a kezemből az irányítás,nem tudom mit csináljak,segíts már bmeg!"
Beszélgess el egy szakemberrel, sokat segít!
Titokban,nem tudja meg senki ezért /szégyenkezni/ sem kell és talán még az okát is megtaláljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!