Covid okozta fáradtság leküzdésére tipp, praktika, bármi?
Biztos, hogy ez csak a Coviddal magyarázható? Magam is átestem rajta 2020 őszén, és akkor két hétig én is csak kóvályogtam, mint az őszi légy, de azért utána vissza tudtam állni a sportolásra, sőt az éjszakai megébredések is újra jelentkeztek. Amíg covidos voltam, tök jól aludtam. :)
A memóriaproblémák, amikről írsz, 24 évesen tényleg aggasztóak lehetnek. Szerintem az apró lépések, célkitűzések vezethetnek vissza a régi énedhez. Például ami a mozgást illeti: először csak öt perc, majd fokozatosan haladni, esetleg a haladást naplózni. Segíthet még a megbízható emberek társasága, hogy ne veszítsd el a valóságérzéked.
Itt van három kiadvány a covid okozta pszichés ügyekre:
Nekem is vannak ilyen ismerőseim, akiknél covid után hetekig, hónapokig fáradtság volt. Ha ez ilyen nehéz, akkor én egy szellemi terápiát javasolnék elsőként ami érzelmileg felhoz és javítja a memóriád és jobban fogod érezni magad tőle. Egy könyvben van leírva. Majd átküldöm a könyv címét.
Aztán ha jobban érzed magad akkor el tudsz kezdeni újra sportolni.
Igen, az első fertőzöttségemnél még nem voltam, most a másodiknál már igen.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!