OliaTIRA kérdése:
Most mi legyen? Van tobb virusos szemolcsom.
Figyelt kérdés
voltam dokinal sok gyogyszer krem. nem hasznal2010. szept. 13. 20:33
11/13 anonim válasza:
21:01 vagyok. Ne hagyd magad, ha ez doki nem szedi le, menj el egy másik sztk-ba (nyugodtan mehetsz, ott is ingyenes), vagy akár egy magánrendelésre. Nekem és a kisfiamnak is sima, sztk-s rendelésen vették le az összes szemölcsünket, amit az orvos szerint valószínűleg az uszodában szedtünk össze. Mindkettőnk lábujján egy-egy hatalmas szemölcs volt, azt lefagyasztották, a fiam lábszárán és hasán pedig sok picike, gyorsan terjedő, azokra azt mondta, hogy az másféle, azokat érzéstelenítés után spec. kiskanállal kikaparta. 1-2 db a gyerkőc hasán még kinőtt, de azokat is azonnal leszedettük és kész. Ne add fel, lesz olyan orvos, aki komolyan veszi a problémádat!
12/13 A kérdező kommentje:
utolso: kertem idopontot egy masik sztkba. itt novemberben mehetek csak. lehet felkeresek egy magan rendelest.
2010. szept. 14. 11:49
13/13 anonim válasza:
hat en is sokkal probalkoztam de nekem a ragtapasz hozta helyre,ratettem es hagytam ott rajta vagy 5 napig ,mikor leszedtem ,a lehullando bort lesuroltam egy dorzskefevel es amennyi lekellett jojjon az le is jott azutan a gyokereket szep lassan kiteptem (nem fajtak,mert ha puha a bor konnyen kijonnek),es nem sokaig tart ez a rohadt szemolcs,csak en is keson jottem ra hogy a ragtapasz puhitja a bort es talan segithet.Sok sikert nekem bevalt;););)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!