OliaTIRA kérdése:
Most mi legyen? Van tobb virusos szemolcsom.
Figyelt kérdés
voltam dokinal sok gyogyszer krem. nem hasznal2010. szept. 13. 20:33
1/13 anonim válasza:
A doktornál jobbat én sem tudok. Rosszabbat viszont számtalant. Talán másfajta megközelítésre lenne szükség, mint az egyszerű szemrevételezés. Lehet fertőzés, allergia valamire. Olvass utána a neten, mit állapított meg a dokid, és mit ír róla a net. Szal keresgélj.
2/13 anonim válasza:
Bőrgyógyász azonnal, drasztikusan (de fájdalommentesen) leszedi vagy lefagyasztja őket. Néhány még kijöhet utána, ahol már jelen volt a fertőzés, a szemölcs-"csíra", de még nem volt látható. Ha ezeket is elég hamar, lehetőleg azonnal leveteted/lefagyaszttatod, végleg elbúcsúzhatsz a szemölcseidtől.
3/13 A kérdező kommentje:
voltam borgyogyasznal irt fel bactrobanet meg valami szarito kremet. nem hasznal. probaltam minden szemolcsre valo kence-ficet. nem hasznal. a borgyogyasz nem szedi le. o azt mondta virusos szemolcs hova mehetnek meg?
2010. szept. 13. 21:36
4/13 anonim válasza:
virusos szemölcs van az összes ujjamon, a körmeim körül. 2 hétig puhitó krémet kell kennem az ujjaimra, még van kb 4 napom, aztán leégetik őket... ( magánklinikán voltam, Mátyásföldin)
5/13 A kérdező kommentje:
koszi. es mennyibe kerul?
2010. szept. 13. 22:08
7/13 A kérdező kommentje:
A bal nagyujamon tobb is van. A jobb nagyujamon egy van. A kezfejemen is van.
2010. szept. 13. 23:02
8/13 A kérdező kommentje:
A bal nagyujamon tobb is van. A jobb nagyujamon egy van. A kezfejemen is van. es szaporodnak.
2010. szept. 13. 23:02
9/13 anonim válasza:
Próbáld a Sholl bőrkeményedés elleni ecsetelőt, csak az írtja ezeket.Nekem is ilyen volt, leégették a kézfejemről és még azután se múlt el, csak ettől!!
10/13 A kérdező kommentje:
koszonom ki fogom probalni
2010. szept. 13. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!